top of page
Search

РАЗДЕЛЕТЕ СЕ СЪС СТАРОТО, ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ НЕЩО НОВО И ХУБАВО!

Updated: Aug 30, 2020



„Има ли нещо във вашия живот, което бихте променили, ако знаехте, че ще получите нещо много по-добро?

Страхът, който ви кара да се държите отчаяно за старото, блокира каналите на изобилието. Така както реката тече непрекъснато, по същия начин законът за потокът ви гарантира, че в живота няма празни пространства.

Ако се разделим с нещо или някой, на тяхно място ще се появят нови хора и нови неща, въпреки че може да мине известно време докато това стане.

Естествено, ако оставите нещата да си отиват, но продължавате да излъчвате същите подсъзнателни послания, ще се върнете към старото положение. Но ако сте се освободили от дадена ниска вибрация и започнете да излъчвате по-високи вибрации, на прага ви автоматично ще се появи нещо ново и по-хубаво."

Това са думи на Даяна Купър - терапевт, лечител и духовен писател, споделя разбирането на ангелите за много от житейските въпроси, на които всеки човек търси решение.

И не само тя, но и всеки друг духовен водач, писател и енергиен терапевт следват тези принципи.


В основата на всяка емоционална / енергийна работа и терапия са подсъзнателните или несъзнателните ни програми и действия.


Когато осъзнато работим със себе си над нашите не балансирани мисли, емоции, скрити саботиращи програми, то след това ще можем по лесно да привлечем хубавите и подходящи неща за нас и да сме с нова по висока вибрация. По високата вибрация е тази, която помага да идват по-лесно при нас желаните резултати.

Казано просто: Като смениш убежденията си и мисленето си се променя реалността ти.

Но този процес не винаги е лесен. Навика, удобството с познатото, страх от новото и неизвестното много често ни пречат да направим следващите крачки напред.

Не малко хора успяват и сами да се справят, но за това е нужна много дисциплина, последователност и воля.

А може да стане и с по-плавен и подкрепящ процес.

Казвам това, защото аз съм минала през доста промени и преходи, заради които проучих и използвах за себе си много методи, с които това да стане по-бързо и балансирано за мен. Не винаги съм успява, но поне знам кое работи и кое не.

Докато намеря подходящото не винаги ми е било лесно и плавно.

За това през годините и моята любознателност към работещите модели съм намерила полезни и работещи методи и техники.

С НЛП (Невро Лингвистично Програмиране ) и Тета Лечение (ThetaHealing ®), K-Power® бързи кинезиологични практики, а дори и с Арт Терапия рисуване на Неврографика са техники, с които много добре се работи с подсъзнателните ни саботиращи програми. Постига се дълбочина и осъзнати резултати.

Ако сте готови да се разделите със старото за да дойде новото, по-хубавото за вас и вашия живот и ежедневие то аз мога да съм ви много полезна с моя опит и знания и заедно да се справим с трудностите.

Може да се свържете с мен като ми напишете съобщение или чрез е-мейл contact@nadiaradeva.com

104 views0 comments
bottom of page