top of page

Как мога да помогна

Nadia R Holistic Practitioner

ашите мисли и убеждения създават нашата реалност"

Казвам се Надежда Радева и съм практикуващ холистичен терапевт. Живея в областта на Бостън, САЩ заедно с моя съпруг. Дори да не живея в родната ми България, продължавам да помагам на хората от България както и от други държави.

По образование съм магистър инженер автоматизация. След магистърската си програма продължих с докторантура по Автоматизация на Производството в Технически Университет - София, но пътят ми продължи в различна посока от тази на научната дейност.

Работила съм като инженер 10 години, а в последните 8 години в международна компания и бях постоянно с готов куфар и на път (добре, че обичам да пътувам), на работа в чужди офиси, по летища, живот по хотели и още други премеждия съпътстващи такава програма. Проектите, по които работех бяха свързани с атомни централи по света и работа с различни хора от различни националности. Работата беше напрегната, постоянно местене или пребиваване по хотели и чужди места. Но в същото време ми беше интересно, научих много нови неща, развих много лични и професионални качества, срещнах много различни и интересни хора.

Често са ме питали как така се занимавам с това да помагам на хора да преодоляват техни емоционални проблеми.

Интересувах се от психология още от ученичка за да мога да си обясня кофти постъпките на другите и как да се справям тези неприятни емоции.

През годините назад съм имала доста емоционални премеждия, неуспешни връзки, несполучливи приятелства, страхове, тревожност, чувство за вина, изневери, провали, несигурност…

 

За да се справя се справя с тези неприятни емоции, да намеря себе си и увереност, посещавах най-различни семинари и обучения по личностно развитие, психология, практики за баланс на енергията.

Разбрах много за поведението на хората, за техните реакции, за страховете и травмите, които са често причина за дадено поведение. Това ми даде повече увереност, разбиране и нова посока на моите действия.

След редица осъзнаващи моменти, практика и работа със себе си, се справих с много мои стари страхове, вина,  тревожност, несигурност спрямо мои действия или реакциите на другите.

 

Осъзнах, че постоянната работа със себе си е нещо необходимо за успех и развитие. Открих и много енергийни практики, с които да постигам баланс и хармония, както на ума, така и на тялото и душата.

 

Сега разбирам, че ако преди години съм работила индивидуално с някой, съм щяла да си спестя много работа сама, лутане, несигурност и много време. Щях по-бързо да разбера повече неща и да имам повече подходи как да се справя по-бързо и успешно.

 

От този момент нататък реших, че с моя опит и вече натрупани знания мога успешно да помагам на други хора да се справят със своите страхове, тревожност, несигурност, емоционални блокажи и да ги трансформират в  спокойствие, увереност, успех, свобода да бъдат себе си и да имат по щастлив живот.

 

За да мога да работя професионално с хора преминах различни международни обучения и школи.

Завършила съм множество курсове, практики и семинари, като всеки от тях е дал своето отражение, за да съм това, което съм днес, с всички мои знания и опит.

Всички тези знания, обучения и работа със себе си са с цел да помагам и предавам знания на хората.

Използвам различни техники, индивидуално подбрани според енергията на човека, с доказани бързи резултати на дълбоко ниво, за което на други стандартни методи отнемат по-дълго време за положителен резултат.

 

Някои от моите квалификации са:

 • НЛП Практик и НЛП Мастер Практик с международен сертификат от съоснователя на НЛП Ричард Бандлър.

 • ThetaHealing® Практик - ThetaHealing Institute of Knowledge® USA

 • К-Power® Интруктор, Epigenetic Healing Cycles,

 • K-Power® бързи кинезиологични практики за баланс на тяло и емоции - Освобождаването от стрес е лесно е “Първа помощ за душата” и К-Power® Tibetan Energy and Vitality

 • Неврографика Специалист, Инструктор и Естетичски коучинг по Неврографика към Института по психология и творчества в Москва (Институт Психологии Творчества Павла Пискарёва)

 • Международен Сертифициран треньор за енергийни практики към Школата на Евгения Флорова – Ванахт, Академия Geisha School

 • Сертифицирана за Tantra Massage Therapist към Somananda Tantra School - Spiritual University, като съм преминала редица курсове към същата школа – Tantra sexuality, Taste of Tantra, Ultimate Tantric Woman, Art of Dying.

 • Треньор по личностно развитие към Академия за треньори 2016, на Наталия Кобилкина.

 • Преминала съм множество Master класове и VIP Семинари към Школата на Лариса Ренар – в т.ч. „Бизнес по  женски“, „Направи мъжа си милионер“, La Femme Fatal - Фаталната жена и др.

 • Нумерология по метода на „Матрица на успеха“

 • Certified Aromatherapist and emotional release - Сертифициран Ароматерапевт с направление емоционално и ментално здраве и просперитет

 • и др.

Всяка техника и практика съм я изпитала върху себе си, знам какво е усещането и какъв резултат дава. Подбирам индивидуално най-подходящите подходи за разрешаване на проблемите.

 

"Единственото нещо, което те прави нещастен са твоите мисли и отношение, промени ги!"

 

 

Готови ли сте за промяна, с която да сбъднете своя живот, своите желания, цели и мечти, да бъдете щастливи и горди от постиженията си Сега?

СЕРТИФИКАТИ И КВАЛИФИКАЦИИ

bottom of page