ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

ашите мисли и убеждения създават нашата реалност"

Казвам се Надежда Радева и съм практикуващ life coach, НЛП Мастер Практик и Тета Хийлинг Практик

По образование съм магистър инженер автоматизация. Тогава даже продължих и завърших докторантура по Автоматизация на Производството и за малко да имам научната степен доктор (PhD), но пътят ми продължи в друга посока...  Работих като инженер около 10 години. Последните 8 години бях в международна компания и работата ми беше свързана и с много служебни пътувания.. Освен служебните пътувания, съм пътувала и за удоволствие на много места по света. Може да се каже, че хобито ми е да пътувам. 

През тези 10 години бях постоянно с готов куфар и на път, на работа в чужди офиси, по летища, живот по хотели и още други премеждия. Но това ми даваше възможността да работя със себе си и да осъзная доста неща за мен самата. Да срещам различни култури, да имам различни връзки и отношения с различни хора, да осъзнавам, че няма как да те ценят и уважават ако ти сам не се цениш и уважаваш. 

Покрай мъжката професия и лош личен опит започнах да проявявам повече мъжки качества. И така неусетно бях преминала в доста мъжка енергия и действия. А това много често не е здравословно за една жена, както физически така и емоционално.

За това започнах да посещавам различни семинари и енергийни практики. Така разбрах колко е важно да сме в енергиен баланс относно мъжкото и женското в нас. В последствие и аз изкарах курс за треньор по енергийни практики. 

Започнах също така малко по малко да откривам и изпробвам различни техники за реализиране на моите желания, намерения, работа с негативните мисли, стари пречещи ми убеждения, страхове, повтарящи ми се неприятни ситуации, справяне с трудни връзки и раздяла, техники за по-добра комуникация с хората около мен, за по-добро лично здраве. 

Още от ученичка имах интерес към психологията, а и хората винаги са обичали да ми споделят техните проблеми. За това реших да се обуча професионално. Така открих гениалното НЛП и чудотворното Тета Лечение.

Вече съм международен НЛП Мастер Практик, със сертификат от Ричард Бандлер (съосновател на НЛП, Невро-Лингивистично програмиране), както и ThetaHealing® Практик (ThetaHealing Institute of Knowledge® Vianna Stibal основателка на метода ThethaHealing®). Двата метода световно са се доказали с бързи резултати на дълбоко ниво, за което на други стандартни методи им отнема понякога години работа. 

Завърших и много други обучения и академии. И продължавам постоянно да се обучавам на различни техники и знания.

Благодарение на НЛП и Тета лечение можете да се свържете с вашата истинска същност и Твореца във вас. Можете да промените себе си и това което искате в желаната от вас посока. 

Всяка техника и практика съм я изпитала върху себе си, знам какво е усещането и какъв ще е резултатът.

 

"Единственото нещо, което те прави нещастен са твоите мисли и отношение, промени ги! " 

Готови ли сте за промяна, с която да сбъднете своя живот, своите желания, цели и мечти, да бъдете щастливи и горди от постиженията си Сега?

СЕРТИФИКАТИ И КВАЛИФИКАЦИИ
Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

e-mail: 

contact@nadiaradeva.com

Tel: +1 617 407 1574

Boston, MA

Nadia Radeva Coaching

© 2020 Nadia Radeva Coaching, all rights reserved

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com