УСЛУГИ

Дори да съм на голямо разстояние от България винаги съм готова да помагам на хората в нужда. 
Сесиите онлайн се прилагат много успешно
1 терапевтична сесия / консултация

90лв./60-90 мин.

Като холистичен терапевт работя с хора, които изпитват несигурност, безпокойство, болезнени емоции, страхове, емоционални блокажи от миналото и дори физически неразположение.

 

Целта на индивидуалните сесии е да се помогне в решението на проблеми свързани с всяка страна от вашия живот.

Терапевтичната сесията помага да се отстранят и трансформират подсъзнателни убеждения и блокажи, които създават съответните негативни ситуации в живота ви.

Когато проблемите са натрупвани с години се  препоръчва да се направят няколко консултации за да се изчисти напълно корения проблем.

По етапно се отстранят и трансформират подсъзнателни убеждения и блокажи, които създават съответните негативни ситуации в живота ви.

За може пак да почувствате по-спокойни, с лекота, увереност и да се радвате на живота.

Програмиране на личната ни година
Онлайн програма!
12 дни
Начало на Китайска година
или
12 дни от рожден ден

12те дни след рожденият ни ден са много важни и със специфична енергия. Всеки един от тези дни отговаря на определена сфера от живота ни. Програмата се състои в това да насочваме вниманието си в дадената област за деня като се правят препоръчителни действия по темата заедно с ежедневни задачи и практики.

Важно: * Цените в Български лева са само за клиенти, които живеят в България и плащане с банков превод по българска сметка !!  За повече информация моля пишете на contact@nadiaradeva.com