top of page
Search

КАК ДА ПРАВИЛНО ДА СИ ПИШЕМ ЖЕЛАНИЯТА И ЦЕЛИТЕ ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ



Много е важно как ще формулираме желанието или целта си като изречение. Важно е да е ясно, недвусмислено и да е точно в целта.


Доста често в работата си като холистичен терапевт виждам как хората имат огромното желание да си планират целите и желанията си, но са ги формулирали по неподходящ начин. Дори когато само разговаряме по темите се разбира дали са подходящо намислени и формулирани.


Тук предлагам някой основни насоки, но ако някой се затруднява как да формулира тема важна за него, нека ми пише съобщение.


Отделете няколко минути за себе си за да може да усетите кои 10 желания са важни за вас (ако са желания за Новолуние се пишат до 10 желания).

  • Може да си пуснете музика или е достатъчно да останете малко със себе си на спокойно за вас място.

  • Пишете желания си на хартия с хубава химикал, да е удоволствие за вас писането

  • Желанията са винаги в сегашно време, все едно вече се е сбъднали

  • Винаги се пишат желания само за нас, не намесвайте други хора в желанията си. Ако много държите да е включен някой, по-скоро напишете с какво вие можете да допринесете и помогнете, какво от вас зависи тази ситуация да се подобри. Да мине през вас желанието.

  • Ако почувствате съмнение в някое желание докато го мислите или пишете, по-добре го оставете за по натам или поработете над това, което ви е притеснило. Тук мога да помогна за изясняване на блокажите.

Позволете на желанията ви да се сбъдват, имайте търпение и правете нужните действия в тази посока


Винаги благодарете за сбъднатите ви желания и цели


Листа с желанията можете да си го носите с вас и от време на време да си го препрочитате и да поддържате фокус на това какво ще ви доближи то тях. Но не се вкопчвайте в тези желания, защото така ще блокирате енергията.


А ЗАЩО НЕ СЕ СБЪДВАТ ЖЕЛАНИЯТА и ЦЕЛИТЕ НИ?


Има много случи, в които колкото и много да желаем нещо и да пишем 100 списъка за това, то въпреки всичко не е получава.


И наистина много често за да Не се сбъдват целите и желанията ни, някъде вътре нещо блокира този процес.


Причините може да са много, като натрупана негативна енергия, недоверие във живота и Вселената, стари блокажи от миналото, неприятни минали преживявания, стари спомени, негативни програми или убеждения, които ни държат настрана от желаното или страх.


Преработването на старите травми отваря потока на положителна енергия и изобилие, насочва правилната посока на мислене. Тогава има повече място за радост, удовлетворение, спокойствие, приемане на нещата такива каквито са.


Освобождаването на блокажите, натрупани в тялото и емоциите, помага да се задвижи енергията и силата за постигане на жалните резултати и цели.


Като холистичен терапевт се занимавам точно с това. Да помагам на хората да се освобождават то страхове, вина, гняв, безпомощност, болезнени случки от миналото, емоционални блокажи и дори физически неразположения.

Помагам с това как да ги трансформират в нови качества и ресурси, да имат лекота, увереност и радост от живота


За лична сесии с мен може да ми пишете съобщение или contact@nadiaradeva.com


С пожелание за повече сбъднати мечти, цели и желания

455 views0 comments
bottom of page