top of page
Search

Какво е това ThetaHealing® -Тета лечение? - Част 1

Updated: Feb 14, 2020

Това е уникална техника за физическо и духовно изцеление на енергийно ниво и на ниво ДНК. Базира се на последните открития на квантовата физика и квантовата биология.

Тази техника е създадена от Ваяна Стайбъл преди 20 години и в последните години получи широко разпространение. ТhetaHealing® практикуват хиляди хора.

Има обучени хиляди практикуващи в цял свят-Русия, САЩ, Япония, Индия, Китай, Швейцария, Дубай, Англия, Германия, Бразилия, Мексико, Испания и др. Метода се развива с бързи темпове и има много последователи.


В основата на метода лежи използването на вълнова активност на мозъка. Когато мозъка функционира на тета вълни, то ние активираме способности и таланти, достига се душевно равновесие, развива се интуицията и екстрасензорните възможности. Освен това в тета състояние е много лесно може да се открият неосъзнатите убеждения и програми, които подхранват нашите страхове, болести, фобии и др. Тази практика помага много бърз достъп до подсъзнанието и мигновено избавяне от тези негативни програми.


Същността на ТhetaHealing® – Тета лечение е в умението осъзнато да се създава и поддържа състояние, когато мозъка функционира на тета вълни. В това състояние съзнанието на човек се разширява и той усеща своята връзка с Твореца – вечният източник на енергия, от която е създадено всичко, което съществува. Когато съзнанието е свързано с Твореца ( Вселена, Бог, Висш разум, Мохамед, Буда…кой както го нарича), то човек е свободен от дуалността, ограничение на егото, илюзията за това, че трябва да страда и да се мъчи. В това състояние човек има безгранични възможности: може да изцелява мигновено, лесно и бързо да променя неефективни убеждения, да вижда в човешкото тяло, да предвижда бъдещето, да материализира желания.


Системата Тета лечение използва тези древни знания само, за да се овладеят „свръх от възможности“, но на нас днес не ни е нужно да губим месеци и години за това. Силата на метода е именно в това, че той е много прост за изучаване и още първия ден практикуващите имат реални резултати.


Ваяна Стайбъл е разработила техника с която, обучения практик бързо влиза в това тета-състояние и може устойчиво да се пребивава в него и да помага на други хора да преодоляват различни емоционални или физиологични проблеми.


Това, което прави метода ТhetaHealing® – Тета лечение уникален е, че работи в голяма дълбочина, бързо и ефективно. Благодарение на това всеки, лесно и комфортно може да се премахнат ограничаващи убеждения и вярвания, за да имаме качествени резултати по отношение на успеха, партньорските отношения и здравето си.

С помощта на ТhetaHealing®, можете да:

☑️ Откриване и премахване на тези блокажи и ограничаващи вярвания, които ви пречат в живота.

☑️ Да намерите вашия идеален партньор

☑️ Да създавате материални обстоятелства- увеличаване на доходи, желаната работа, бизнес и др.

☑️ Подобряване на личните и бизнес отношения

☑️ Да се освободите от емоционални проблеми – неувереност, липса на самочувствие и любов към себе си, трудно общуване

☑️ Да се превърнете в уверени хора-да се научите лесно и забавно да излизате пред публика, да се чувствате обичани и приети, да се свободите от страхове и фобии и т. н.

☑️ Да излекувате физическо заболяване на себе си и на други хора, животни и растения.

☑️ Да се избавите от страхове, фобии, тревожност, депресии

☑️ Да се сдобиете с идеална фигура

☑️ Да внедрите нови програми и да създадете живот, който съответства с истинските ви мечти и желания

☑️ Промяна на информацията, която се съдържа на ниво ДНК.


За лична консултация с метода ThetaHealing® - Тета Хийлинг може да се свържете с мен тук от сайта или Фейсбук.


Повече за Ваяна Стайбъл: www.thetahealing.com Благодаря на Роси Велкова!



241 views0 comments
bottom of page