top of page
Search

Какво е това ThetaHealing®-Тета лечение? - част 2

Updated: Mar 5, 2020

Това е технология за изцеление на тялото, душата и ума, използваща законите на квантовата физика, биологията, изследванията в областта на мозъчните вълни и насочена молитва към енергията на Създателя.


Това, което прави метода ThetaHealing® – Тета лечение уникален е, че работи в голяма дълбочина, бързо и ефективно. Благодарение на него може да се премахват ограничаващи убеждения и вярвания, за да има качествени резултати по отношение на успеха, партньорските отношения и здравето.


Метода е създаден от Ваяна Стайбъл, американка по произход. Тя е практикувала натуропатия и има развити ясновидски способности. Преди 20 години тя се разболява от рак на костта и лекарите са били безсилни да и помогнат.

В търсене на изцеление, Ваяна е намерила начин да се справи с болестта си, благодарение на ресурсите на собствения си мозък. След като се е излекувала тя се обръща към учени, за да си даде обяснение как се е случило това.

Те са установили, че по време на медитация, нейния мозък вибрира на ТЕТА вълни.

Затова и метода се нарича ThetaHealing®– Тета лечение.


Освен, че е лекувала хора, тя започнала да ги обучава как сами да провеждат лечение и резултатите, които те постигали надминали нейните очаквания – много изцелени хора, много променени съдби.

След време добавила и работа с убежденията и подсъзнателните програми. Тези, които са се обучили, започнали да обучават други хора и така сега вече милиони хора ползват тази техника. В някой държави като Япония, Израел, Бразилия тета- практикуващи работят заедно с лекари за постигане на по-бърз резултат при лечението.


Защо ThetaHealing® има такова признание ?

При тази техника има много по-бърз резултат, в сравнение с други методи на работа, благодарение на ТЕТА мозъчните вълни и се сравнява със състояние като по време на медитация.


Учение твърдят, че ако мозъка преимуществено работи в ТЕТА вълни, то тогава навлизаме дълбоко в подсъзнанието, в свръх ресурсите на тялото ни и лесно освобождаваме клетъчната памет от стрес, емоции, негативни програми.

А променяйки убежденията и вярванията си, ние променяме и начина на поведение и живот и ставаме по-осъзнати.


С помощта на ThetaHealing®, можете да:

• Откриване и премахване на тези блокажи и ограничаващи вярвания, които ви пречат в живота.

• Да намерите любовта в живота си

• Подобряване на личните и бизнес отношения.

• Да се освободите от емоционални проблеми – неувереност, липса на самочувствие и любов към себе си

• Да се превърнете в уверени хора-да се научите лесно и забавно да излизате пред публика, да се чувствате обичани и приети, да се свободите от страхове и фобии и т. н.

• Да излекувате физическо заболяване

• Създаване на материални обстоятелства от живота си, например: увеличаване на приходите и продажбите си, да намерите вашия желан дом, автомобил и т. н.

• Разкриват се всякакви желани качества и способности.

• Да внедрите нови програми и да създадете живот, който съответства с истинските ви мечти и желания

• Промяна на информацията, която се съдържа на ниво ДНК


Технологията на ThetaHealing® успешно се наложи в лечението на заболявания като рак, СПИН, алергии и др. нелечими според медицината заболявания.


За лична консултация с метода ThetaHealing® - Тета Хийлинг може да се свържете с мен тук от сайта или Фейсбук.


Повече за Ваяна Стайбъл: www.thetahealing.com


С Благодарност на Роси Велкова!






66 views0 comments
bottom of page