top of page
Search

КАК ДУМИТЕ ВЛИЯЯТ НА НАШЕТО ЩАСТИЕ, УСПЕХ И ДОБРА ЕНЕРГИЯ



 

На ден ние изговаряме много думи. И без дори да осъзнаваме някой от тях са вредни за нас. Какво означава това? Сигурно често сте чували около вас, а може би и вие да казвате „О това е страхотно!! „ и разбира се в смисъл за нещо хубаво. Но погледнете думата „СТРАХотно“. Коренът е СТРАХ, и казвайки я вие привличате енергията и вибрацията на страхът, дори без да го осъзнавате..


НЕвероятно, НЕ МОГА да повярвам, че това хубаво нещо ми се случи Ох ще ПРИПАДНА.. ЩЕ УМРА от смях или ще умра от скука.. МРАЗЯ ..това или онова.. Призлява ми от...

списъкът може да бъде дълъг..


Дори учените са доказали, че употребата на негативни думи провокират отделянето на хормони на стрес в тялото и това ни кара да бъдем нервни.


За да разберете дали вие използвате такива думи, можете например да помолите ваши близки и приятели да ви обърнат внимание на това какви думи казвате, или вие да се заслушате в хората около вас. И ако имате такива думи или фрази, с НЕгативен корен, промените ги и ги заменете с по подходящи, колкото се може по скоро. Използването на положителни думи и изрази има благоприятен ефект върху мозъка.

А какво се случва при използването умишлено на негативни фрази, превърнали се даже в наши убеждения и вярвания? Например:


„Не мога“ „Не съм способен“ „Не вярвам, че ще успея“ „Хубавите неща се случват на другите хора, но не и на мен“ „Беден съм и никога няма да имам пари“ „Все другите побеждават“ „Нямам късмет“ „Не ми върви в любовта“ „Винаги се провалям“ „Никога не печеля нищо“ „Аз не заслужавам“ както и още много други подобни ..


Със сигурност не се случва нещо хубаво и положително, с което да успявате в дадената област.

Но добрата новина е, че колкото по скоро започнете да променяте, дори само едно или две от негативните убеждения и вярвания, животът ви със сигурност ще се промени към по-добро и вие ще имате повече удовлетвореност от себе си. Успехът, късметът и любовта ще са по-често с вас.


Има много методи и техники, два от тях в които съм сигурна за успешен резултат, това са Тета Лечение и НЛП (невро лингвистично програмиране). С тях резултат се постига лесно, бързо, успешно и дълготрайно.


"Наслаждавай се на живота"

149 views0 comments
bottom of page