top of page
Search

5 СЪВЕТА ЗА ВСЕКИДНЕВНО ПРОЯВЛЕНИЕ И ИЗОБИЛИЕ ОТ ВАЯНА СТАЙБЪЛ

Updated: Aug 29, 2019

Ваяна Стайбъл е създателка на метода Тета Хилинг (ThetaHealing®) Това е технология за изцеление на тялото, душата и ума, използваща законите на квантовата физика, биологията, изследвания в областта на мозъчните вълни.

Това е уникална метод за физическо и духовно изцеление на енергийно ниво и на ниво ДНК.


(повече за ТетаХилинг


Съществуват много и различни техники как да се сбъдват желанията и да се проявяват идеите. А понякога са нужни всекидневни малки действия, които помагат и насочват енергията в посоката на изобилието.

Ето какво съветва създателката на Тета Лечение, ThetaHealing®, което можем да правим ежедневно и ще подпомогнем изобилието и проявлението в живота ни.


1) Благославяйте парите си

Когато харчите или получавате пари, благославяйте ги. Както за вас така и за всеки, който ще получи тези пари. Това работи и за пари в банкови сметки. Парите са форма на обмен и енергия. Проявете благодарност за парите, които имате. Ако намерите монета на земята, можете да я благословите, да благодарите знаейки, че ще имате изобилие във всяко отношение. Винаги имайте монети/пари в джоба си, така вашето подсъзнание ще "мисли", че винаги има пари и ще ви донесе още повече.


2) Винаги оставяйте малко от храната в чинията си

Сигурно сте виждали как някой хора „облизват“ чинията си 😊 Оказва, че това не е никак привлекателно за изобилието и то да идва при вас.

Когато оставяте дори съвсем малко от храната си, то това ще подготви вашето подсъзнание да вярва, че имате повече от необходимото. Ще помогне на убеждението “Винаги имам точно това, от което се нуждая” – и е важно да поддържате мислите си да текат в положителна посока, знаейки, че винаги ще има достатъчно за вас по всяко време и навсякъде.


3) Направете плащания за сметките си в аванс

Много често хората чакат до последния момент да платят своите сметки и много често причината е, защото не им е приятно това занимание. Дори да разполагат със сумата, някак си не им се дават. Но самото негативно мислене и отношение към сметките не ни носи полза и изобилие.

Ако правите плащания предварително и навреме то това предизвиква подсъзнанието ви да знае, че желаете да платите сметките си и също така подсъзнанието ще създава тези благоприятни условия за това.

Ваяна практикува това всеки месец. Когато изплаща сметките си благославя парите с които ги плаща. При така създаден навик, програмата на подсъзнанието е, когато пак дойде време да се плащат сметки, парите нужни ви за сметките по магичен начин вече ще са дошли при вас.


4) Визуализирайте вашите желания и цели

Различни Учители или школи препоръчват практика визуализиране. Тета Хийлинг Практиците знаят, че визуализацията е действаща практика и най-вече, когато се визуализира с Тета честота на мозъчните вълни.

Ваяна споделя как е имала периоди, в който по пощата ѝ идвали само сметки, и тя решила да визуализира как в пощенската си кутия получава редовно пари (в Щатите пощата се ползва също и за изпращане/получаване на пари или чекове). Не след дълго пари започнали да пристигат от неочаквани източници през цялата година.


Ако не сте Тета Хилинг Практик може да практикувате успешно визуализация, когато медитирате, когато сте в състояние на релакс и покой, моментите преди да заспите или времето малко след като сте се събудили. Всички тези изброени състояния ви помагат по естествен начин да сте в Тета честотни вълни на мозъка. И най-важното, винаги визуализирате, че вече се е случило това, което желаете!

Може да визуализирайте неща свързани с вашия бизнес или работа, ваши визитни картички, уебсайтове, офис и всичко друго, за което можете да се сетите и имате нужда. Можете да визуализирате и как пристигат пари в банкови сметки, в пликове и др различни източници.


(Ако случайно визуализацията не работи за вас, то тогава е добре да се работи с подсъзнателните програми, вярванията и убежденията за съответната сфера, за която ви пречат да се случат нещата така както сте си пожелали.

Или може би някой от тези съвети ви се виждат безсмислени, твърде лесно за да работи, то също е добре да обърнете внимание на вашите мисли, защо трябва да се сложно за да работи, както и вашето отношение към парите.

Няма нужда да казвам, че Тета Хилинг много успешно чисти тези ненужни програми 😊


5) Създавайте си моменти на малки ритуали за изобилие

Това може да са ритуали по няколко секунди, моменти, в които вие насочвате мислите си в определена от вас посока.

Намерете нещо, което ще ви напомня, като модели или знаци като повтарящи се числа, определени часове, например, 11:11ч. Или ако чуете любимата си песен, или друг подобен момент или знак, което на вас повече ви допада. Наречете ги 'моменти на проявление' или на 'сбъдване на желание'. Когато видите напомнянето, спрете това, което правите за момент, свържете се с Твореца и Вселената и помислете (а може и да визуализирате) си за това, което искате да се сбъдне. Благодарете! Тези малки ритуали отнемат само няколко секунди, но настройват нашия мозък в дадената посока.


След като веднъж се изчистят стари ненужни и пречещи убеждения относно изобилието и получаването на пари, нашето подсъзнание се нуждае от конкретни действия в тази посока. Без действия няма резултат. За това е важно да тренирате ежедневно мислите си и така давате на подсъзнанието задачи, по които да работи за вас. Опитайте тези идеи и вижте колко много може да се промени дори за един ден.


Това, което прави метода ТhetaHealing® – Тета лечение уникален е, че работи в голяма дълбочина, бързо и ефективно. Благодарение на това може лесно и комфортно да се премахнат ограничаващи убеждения и вярвания, за да има качествени резултати по отношение на успеха, партньорските отношения, здравето си, парите и изобилието.


Повече подробни и задълбочени практики за Изобилие и Проявление може да получите от уебинар "Аз, Парите и Изобилието -2". Там се разглеждат конкретни причини за това какво пречи на изобилието, Тета принципи за изобилие и проявление, какво харесват парите, кои плодове и растения, миризми са на честота на изобилието. Прави се специфичен ритуал "Благословия за Изобилие" свързан с нашият род и накрая завършваме с медитация използвайки Тета честота на мозъка за визуализация, проявление и изобилие на конкретно нещо.

За повече информация как да се включите в уебинара може да ми пишете.


За лични консултации на емейл contatc@nadiaradeva.com


Пожелавам ви ежедневно изобилие!


Източник:

1,067 views0 comments

Commenti


bottom of page