top of page

Thu, Apr 22

|

online in Zoom

Рисуване на НейроЛотос за развиване на лични качества и увереност

Registration is Closed
See other events
Рисуване на НейроЛотос за развиване на лични качества и увереност
Рисуване на НейроЛотос за развиване на лични качества и увереност

Time & Location

Apr 22, 2021, 6:15 PM – 8:15 PM EDT

online in Zoom

About the event

Рисуването на цвете, което процъфтява от нашите ръце определено ще почувствате вдухновение, спокойствие, сила и баланс. И цветето не е какво да е, а НейроЛОТОС. 

Рисуването на Лотос по определен начин, с Неврографика, ще ви донесе процъфтяване, равиване на лични качества, баланс, хармония, мъдрост, увереност и светлина. 

🌸 В Древен Египет с образа на лотоса са се свързвали творението, раждането и Слънцето като източник на живота. Лотосът е цвете, което е свещено за древните египтяни. Той е символ на красотата, чистотата, стремежа към светлина и по-добър свят. 

🌸 В Китай лотосът се е почитал като свещено растение още преди разпространението на будизма. Олицетворява чистота и целомъдрие, плодородие и свята сила. 

🌸 В Древна Индия лотосът символизирал творческата сила, сътворението на света. В него виждали символ на Вселената, изображение на земята, която плува, подобно на цвета, по повърхността на океана. 

Обърнете внимание, че групите са 2 за съответната часова зона 🙂

22 Април - четвъртък ZOOM

- група 1 - 20:30 ч. Бг време

- група 2 - 6:15 pm EDT US време

За метода Неврографика:

🎨С помощта на метода неврографика ние можем да работим за лични успехи, освобождаване от напрежение, стрес и различни ограничения, рисуване за развиване на лични качества и потенциал

🎨Неврографиката e нов метод, но много ефективен за изобразяваме на нашите мисли и емоции върху рисунката и преработването им в положителен ефект.

🎨Неврографиката помага да се освобождавате от блокажи и ограничаващи вярвания, да балансирате работата на двете мозъчни кълба, да се забавлявате и същевременно да се свързвате със себе си и вътрешния си потенциал.

👉 Не е нужно да можете да рисувате или имате предишен опит.

👉Пригответе си листи за рисуване, моливи, флумастери, маркери, вода за пиене.

Всеки, който участва в мое платено събитие получава 15% отстъпка за следващото !!

❗️Моля изпратете ми съобщение след заплащане на сумата за да ви изпратя линк за вход в zoom

За водещата:

Надежда Радева е сертифициран Специалист по Неврографика. В момента се обучава да инструктор по Неврографика с право на преподаване на този метод.

Надежда Радева е също холистичен терапевт и работи с хора, които изпитват болезнени ситуации от миналото, страхове, вина, гняв, безпомощност, емоционални блокажи и физически неразположения. Помага им да станат по уверени, спокойни, да усещат лекота и свободата да бъдат себе си.

Използва в практиката си различни холистични подходи и методи, част от тях са ThetaHealing, K-Power, НЛП, различни енергийни методи и практики и неврографика като арт терапия и коучинг.

Повече за нея може да намерите на www.nadiaradeva.com

Tickets

  • Рисуване на НейроЛотос

    $35.00
    Sale ended

Total

$0.00

Share this event

bottom of page