top of page

Time is TBD

|

Онлайн запис

Новогодишно Приключване и Зареждане за Новата година

Новогодишно Приключване и Зареждане за Новата година
Новогодишно Приключване и Зареждане за Новата година

Time & Location

Time is TBD

Онлайн запис

About the event

⭐ Новогодишен НейроМаратон за приключване и зареждане⭐

Край на годината и началото на нова са винаги важен етап.

Много често тогава си даваме обещания, намерения за следващата година. Повечето си правят анализ и ретроспекция за старата, какво се е случило и как да продължат напред.

Какво по хубаво от това да направим всичко това осъзнато и подредено, така че това, което сме научили да е ново стъпало за следващите ни хубави преживявания. Начало за желани успехи.

Подбрала съм 2 НейрПпрактики от моята НейроКолекция събрана през годините на практика и с много силен ефект на специална празнична цена.  Те са доказали ползата си от предишните Коледно-Новогодишни маратони, потвърдено е, че тяхната сила е винаги актуална.

Едната  е за приключване на годината, а другата за зареждане на новата година!

💥 1ва НейроПрактика -  рисуваме цветето на изминалата година. Да съберем плодовете от годината. Мъдростта, осъзнаването, спомените, опитността. Ще съберем ресурсите от тази година за да можем да сме по силни, опитни, продуктивни. Плодове, които ще ни захранят и подкрепят през новата  година. Тази практика е много нежна приятна, релаксираща много подходяща за завършване на годината.

💥2ра НейроПрактика - . Ще нарисуваме сферите от живота, по които искаме да работим и да имаме успехи, ще ускорим процеса към успех и просперитет със специалната техника от Естетичеки коучинг на Нейрографиката. Ще зададем желаната от нас посока, желания, партньорства, късмет, работа, реализация, желаното от вас развитие и просперитет за Новата година. Тази практика от Неврографика и Естетически коучинг и е много силна и изстрелваща, подходяща за начало на Новата ни година и да засили нашата енергия и посока.

🎄 Ще бъде много забавно! 🎄

За водещата:

Надежда Радева е сертифициран Специалист (2020г.) и Инструктор по Неврографика и Естетически коучинг (2021)  

Надежда Радева е също холистичен практик и терапевт и работи и помага на хора да се освободят и да преодолеят последствията от натрупан стрес, тревожност, емоционални блокажи от миналото, както и появили се физически неразположения.  

Помага им да преработят тези състояния и да станат по уверени, спокойни, да усещат лекота и свободата да бъдат себе си.  

Използва в практиката си различни холистични подходи и методи, част от тях са ThetaHealing, K-Power, НЛП, различни енергийни методи и практики от Енергийната Психология, Ароматерапия и Неврографика като арт терапия и коучинг.  

Повече за нея може да намерите на www.nadiaradeva.com 

За метода Неврографика:    

🎨С помощта на метода Неврографика ние можем да работим за лични успехи, освобождаване от напрежение, стрес и различни ограничения, рисуване за развиване на лични качества и потенциал    

🎨Неврографиката e нов метод, но много ефективен за изобразяваме на нашите мисли и емоции върху рисунката и преработването им в положителен ефект.    

🎨Неврографиката помага да се освобождавате от блокажи и ограничаващи вярвания, да балансирате работата на двете мозъчни кълба, да се забавлявате и същевременно да се свързвате със себе си и вътрешния си потенциал.  

🎨 Не е нужно да можете да рисувате или имате предишен опит.

🔺 С НейроГрафика и по бързи и успешни лични резултати Надя провежда и индивидуални коучинг срещи по лични теми!

Tickets

  • Зареждане за Новото

    $27.00

Total

$0.00

Share this event

bottom of page