top of page

Wed, Dec 29

|

Online

НОВОГОДИШЕН ЗАРЕЖДАЩ МАРАТОН С НЕВРОГРАФИКА

success, art therapy, new year

Registration is closed
See other events
НОВОГОДИШЕН ЗАРЕЖДАЩ МАРАТОН С НЕВРОГРАФИКА
НОВОГОДИШЕН ЗАРЕЖДАЩ МАРАТОН С НЕВРОГРАФИКА

Time & Location

Dec 29, 2021, 12:30 PM – 2:30 PM

Online

About the event

Край на годината и началото на нова е винаги важен етап от нашия живот. Много често тогава си даваме обещания, намерения за следващата година. Повечето си правят анализ и ретроспекция за старата, какво се е случило и как да продължат напред.

Какво по хубаво от това да направим всичко това осъзнато и подредено, така че това, което сме научили да е ново стъпало за следващите ни хубави преживявания. Начало за желани успехи.

Ще направим това с 2 практики с много мощен ефект + допълнителни бонуси за енергийна подкрепа при всякакви предизвикателства (виж по-долу бонусите)

Едната ще е за приключване на годината, а другата за зареждане на новата година!

29 Декември ще рисуваме цветето на 2021. Да съберем плодовете от годината. Мъдростта, осъзнаването, спомените, опитността. Ще съберем ресурсите от тази година за да можем да сме по силни, опитни, продуктивни. Плодове, които ще ни захранят и подкрепят през новата 2022 година. Тази практика е много нежна приятна, релаксираща много подходяща за завършване на годината.

На 2 Януари, дори Новолунието ще ни подкрепи в ускоряването на успехите ни. Ще нарисуваме сферите от живота, по които искаме да работим и да имаме успехи, ще ускорим процеса към успех и просперитет със специалната техника от Естетичеки коучинг. Ще зададем желаната от нас посока, желания, партньорства, късмет, работа, реализация, развитие и просперитет през 2022. Тази практика от Неврографика и Естетически коучинг и е много силна и изстрелваща, подходяща за начало на Новата ни година.

БОНУСИ!! Ще има и допълнителни бонуси как да засилим нашата енергия. Как да се чистим от стрес, нежелани хора и неприятни случки, енергийна защита. Да имаме цяла и здрава аура и енергия. Ще ви дам няколко трика как това може да се направи бързо и лесно с есенциални (етерични) масла. Кои са тези масла и как да ги използвате на енергийно ниво за да се чувствате добре, защитени и спокойни.

Бонус 2: Запис от рисуване "Отвори и излекувай сърцето си с Неврографика"

Инвестиция за Пакет „Новогодишен мини маратон“ – 67 лв / $67

Реалната стойност на пакета е 100лв / $100, Само сега Коледна специална цена с 33лв /$33 по-малко

!!Заради часовата разлика между САЩ и България, при желание и заради това, че е работен ден мога да направя 2ра група с вечерни срещи за САЩ, моля пишете ми за това предпочитание!!

Плащане за САЩ:

https://www.nadiaradeva.com/events-1/novogodishen-mini-maraton-s-nevrografika

Плащане за хората, които живеят в България:

превод по Българска банкова сметка

Надежда Радева

BG96UNCR70001519708400

Основание: Неврографика маратон

Цена 67лв.

За метода Неврографика:

 • С помощта на метода Неврографика ние можем да работим за лични успехи, освобождаване от напрежение, стрес и различни ограничения, рисуване за развиване на лични качества и потенциал
 • Неврографиката e нов метод, но много ефективен за изобразяваме на нашите мисли и емоции върху рисунката и преработването им в положителен ефект.
 • Неврографиката помага да се освобождавате от блокажи и ограничаващи вярвания, да балансирате работата на двете мозъчни кълба, да се забавлявате и същевременно да се свързвате със себе си и вътрешния си потенциал.
 • Не е нужно да можете да рисувате или имате предишен опит.
 • Пригответе си листи за рисуване, моливи, флумастери, маркери, вода за пиене.

За водещата:  Надежда Радева е сертифициран Специалист и Инструктор по Неврографика и Естетически коучинг.

Надежда Радева е също холистичен терапевт и работи с хора, които изпитват болезнени ситуации от миналото, страхове, вина, гняв, безпомощност, емоционални блокажи и физически неразположения. Помага им да преработят тезу състояния и да станат по уверени, спокойни, да усещат лекота и свободата да бъдат себе си.  Използва в практиката си различни холистични подходи и методи за работа за енергийна и подсъзнателна промяна, част от тях саThetaHealing, K-Power, НЛП, различни енергийни методи и практики от Енергийната Психология, Неврографика като арт терапия и коучинг.  Повече за нея може да намерите на www.nadiaradeva.com

Tickets

 • Коледен маратон 2021

  $67.00
  Sale ended
 • Зареждащ маратон - част 2

  $0.00
  Sale ended

Total

$0.00

Share this event

bottom of page