top of page

Date and time is TBD

|

Онлайн на запис

НейроПрактики за просперитет и енергийна защита

НейроПрактики за просперитет и енергийна защита
НейроПрактики за просперитет и енергийна защита

Time & Location

Date and time is TBD

Онлайн на запис

About the event

🌜 Как ти се отразяват затъмненията?

🌜 Имаш ли някакви неприятни усещания?

🌜 Искаш ли да заздравиш аурата си за да ти влияят по-малко външните фактори?

Новолуние, Пълнолуние са все периоди през които хората усещат нервност, повече стрес и напрежение. Ежедневието е много наситено, комуникацията с хората също може да е напрегната.

А като добавим към тези събития и Слънчево и Лунно затъмение, всички тези неприятни неща се увеличават. 

За това подбрах 2 НейроПрактики за  засилване на личната ни енергия, аура и вътрешна конституция за да сме по-силни и устойчиви на външни фактори. 

Много подходящо е рисуването на Нейрографика за работа със себе си и разпускане на излишното напрежение и стрес :)

🎬 Ще получите 2 записа, за да можете да рисувате и направите тези НейроПрактики в удобно за вас време.

✨ Те имат специална символика и енергия.

💫 НейроПрактика от Видео 1  е със специално значение. 

В творческия процес на създаването й се получи уникална авторска практика. Духовна, енергийна със значението и влиянието на Вселенските и Космически закони.

Тази НейроПрактика е като подготовка за астрологичните събития, които имат особена енергия.  Новолуния, Пълнолуния, затъмнения към тях, както и коридора между тях . Известно е, че такива периоди са особени, с много промени, стрес и с тежка енергия. За това е важно да подсилим нашата аура, енергия, цялост, качества и защита.

Тази практика ще ви подготви енергийно и емоционално, ще подсили вътрешната ви сила и връзката с духовното и Вселената. И не на последно ще подейства като защита. Нарисувай своята вътрешна Вселена.. за повече енергия, стабилност и защита.. (защо споменавам вътрешна Вселена, ще разберете от видеото)

🐣 Видео 2 - Подарък. 

През месец Април има Новолуние в Овен. Новолунието в Овен е едно от най-силна енергия и не е за изпускане :)  Ще получите запис за уъркшоп за рисуване на Нейрографика желанията и целите ни за Новолуние в Овен. 

След този уъркшоп участници споделиха как някои от нарисуваните желания са се сбъднали за 24ч :) Чудно нали :)

След заплащане на сумата,   ще получите емейл потвърждение, както и линкове за НейроПрактиките.

❗️Ако не получите такъв емейл пишете ми да съдействам.

За метода Неврографика:  

🎨 С помощта на метода Неврографика ние можем да работим за лични успехи, освобождаване от напрежение, стрес и различни ограничения, рисуване за развиване на лични качества и потенциал  

🎨 Неврографиката e нов метод, но много ефективен за изобразяваме на нашите мисли и емоции върху рисунката и преработването им в положителен ефект.  

🎨 Неврографиката помага да се освобождавате от блокажи и ограничаващи вярвания, да балансирате работата на двете мозъчни кълба, да се забавлявате и същевременно да се свързвате със себе си и вътрешния си потенциал.

🎨 Не е нужно да можете да рисувате или имате предишен опит. 

🎨 Пригответе си листи за рисуване, моливи, флумастери, маркери, вода за пиене.

За водещата: Надежда Радева е сертифициран Специалист и Инструктор по Нейрографика и Естетически коучинг.

Надежда Радева е също холистичен терапевт и практик. Работи с хора, които имат натрупан стрес, безпокойство, несигурност, болезнени ситуации от миналото, страхове, вина, гняв, безпомощност, емоционални блокажи и последствията от тях, които често водя и до физически неразположения.

Работата с Надежда помага на хората да преработят тези състояния и да станат по уверени, спокойни, да усещат лекота и свободата да бъдат себе си. Надя използва в практиката си различни холистични подходи и методи, които подбира индивидуално според конкретните проблеми на човека. Някои от тези методи са ThetaHealing, K-Power, НЛП, различни енергийни методи и практики от Енергийната Психология, Ароматерапия като психология на емоциите, Нейрографика като арт терапия и коучинг. Както и коучинг сесии с Нейрографика/Есетитечески коучинг

Повече за нея може да намерите на www.nadiaradeva.com

Tickets

  • НейроАура

    $29.00

Total

$0.00

Share this event

bottom of page