top of page

Sat, Feb 10

|

online

Маратон СОЛАР – за УСПЕХ, ЗДРАВЕ И ПРОСПЕРИТЕТ през 2024

Registration is closed
See other events
Маратон СОЛАР – за УСПЕХ, ЗДРАВЕ И ПРОСПЕРИТЕТ през 2024
Маратон СОЛАР – за УСПЕХ, ЗДРАВЕ И ПРОСПЕРИТЕТ през 2024

Time & Location

Feb 10, 2024, 7:20 AM EST – Feb 21, 2024, 10:30 PM EST

online

About the event

Във времето установих, че има неща, които са много скъпи и ценни и ако ги изпусна веднъж, никога няма да се върнат.. Например такива неща са времето и добрите възможности.🍀

🍀 По тази причина гледам всяка година да не изпусна възможността да активирам късмет, щастие и успех във областите от живота, които са важни за мен.

Правя го, като използвам специални астрологически мощни периоди в годината, които са подходящи буквално да я програмираме и наречем за нещата, които искаме. 🍀

🍀 За мен е много вдъхновяващо, забавно и приятно да изследвам различни сфери от живота си, да се предизвиквам да откривам нови начини на мислене и да правя действия, които преди не съм се осмелявала.

Това понякога ме изкарва от зоната ми на комфорт и нещата, на които съм свикнала, но пък предпочитам да не оставям на произвола какво и как ще ми се случи в следващата година. 

🌟 Друг бонус на това специално прекарано в грижа за себе си време е, че се чувствам много по-спокойна и удволетворена, защото следвам точна програма с практики, която не ми отнема кой знае колко време и знам, че съм направила най-подходящите действия за деня.

Най-хубавото е, че в тези специални периоди енергията на Вселената е много силна, защото много хора са обединени в позитивни емоции. Това изключително много подпомага и подкрепя и нашите процеси на програмиране на положителни неща в нашия живот. 🌟

🌟 Нямам търпение да дойде 10 Февруари, когато започва Новата Лунна година, Китайската нова година.🌟

Човек има само два супер мощни прозореца в годината, в които може да направи заявка пред Вселената за реални положителни промени в живота си като активира конкретна енергия и събития.

⭐ Това са 12-те дни след рождения ни ден и 12-те дни след началото на Китайската нова година. Това е момента на нашия астрологичен Солар ⭐

Ако пропилеем тези дни в негативни емоции, страхове, тревоги или бездействие, апатия и мързел, то е много вероятно тези неприятности, проблеми и случайности да ни преследват през цялата година.

Този магичен период от 12 дни е свързан с 12 най-важни области от нашия живот. Това са:

Ден 1 Външност;

Ден 2 Пари и финанси;

Ден 3 Контакти, информация, пътешествия;

Ден 4 Дом, родители, семейство, род;

Ден 5 Удоволствия, любов, развлечения;

Ден 6 Здраве и здравословни навици, обстановката в работата;

Ден 7 Семеен живот и отношения, партньорство;

Ден 8 Кризи, тайни, емоции;

Ден 9 Обучения, пътувания и кариера;

Ден 10 Социално положение, репутация;

Ден 11 Приятели, общуване, помощ;

Ден 12 Духовно развитие, израстване, свобода

⭐ Всяка година използвам 12-те дни от започването на Китайската нова година, за да обърна внимание на всяка една от тези сфери и да изживея максимално осъзнато конкретния ден. Това ми помага да се освободя от неща, които блокират успеха и да си набавя нова енергия за реализация на всичко, което искам във всяка конкретна сфера.

Преди години съм си правила практиките за тези дни самостоятелно, но нищо не може да се сравни с енергията и емоциите, когато човек го прави в група. ⭐

⭐ Това е и причината вече няколко поредни години да организирам и провеждам група за традиционния ритуал, наречен Солар. В него включвам най-различни практики, които да са интересни и приятни за изпълнение и същевременно през личния ми опит и този на клиенти знам, че работят.

Вече някои от вас започнаха да ме питат няма ли да правя Солар и ето, че съм готова с програмата:

🌞Дата на започване: 10 Февруари🌞, а аз ще ви изпратя информация и задачите за Ден 1 преди това за да можете да се подготвите.

Какво ще бъде включено за участниците в програмата:

 • - Насоки и препоръки за действие за всеки един от 12те дни, за да активирате движение по конкретната тема (по Лариса Ренар)
 • - 12 видеа с кратки енергийни практики и медитации, водени от мен, специално за конкретния ден ( по Лариса Ренар)
 • - 12 арт терапевтични мандали за оцветяване, свързани с енергията на конкретния ден
 • - 12 Позитивни убеждения за всеки ден за съответната  тема ( по Лариса Ренар)
 • - колекция от мастер класове с Нейрографика на запис за гледане в удобно за вас време, свързани с темите от СОЛАРА за още по голям ефект, отстраняване на блокажи и ограничаващи вярвания. Теми като Пари, Отношения, Развиване на лични качества и др.
 • - 1 или 2 мастер класа с Нейрографика наживо с мен, където ще рисуваме специално, за да интегрираме всички 12 дни с енергията на темите по тях, а тази година ще направя за ПАРИ И ЗДРАВЕ (Ден 2 и Ден 6).
 • - Достъп до затворена група само за участниците
 • - Възможност да задавате въпроси и споделяне в групата
 • - Подкрепа от мен по време на целия процес
 • - Обратна връзка по вашите нейрографики
 • - Възможност да ползвате материалите до края на календарната година
 • - Много позитивни емоции и забавление

🌞ПОДАРЪК към програмата : Нумерологичен анализ на личната година според вашата рождена дата, а за участниците, които са за втори път ще има допълнителна изненада подарък :)

Хората, които редовно участват с мен в тази програма, казват, че всяка година е различно и интересно и не пропускат да се запишат.

🍀 Който има отклик и иска да се включи с нас, може направо да се запише. 

След регистрацията ще получите емейл за потвърждение и линк към специалната Фейсбук група за Солар 2024.

/Който участва за втори път или повече от 2 пъти, нека ми пише за да ви дам специален КОД🍀 /

⚡ Очаквам ви да си създадем една прекрасна2024 година! ⚡

С любов,

Надя

За водещата:  

Надежда Радева е сертифициран Специалист и Инструктор по Нейрографика и Естетически коучинг.

Надежда Радева е също холистичен терапевт и практик. Работи с хора, които имат натрупан стрес, безпокойство, несигурност, болезнени ситуации от миналото, страхове, вина, гняв, безпомощност, емоционални блокажи и последствията от тях, които често водя и до физически неразположения.  

Работата с Надежда помага на хората да преработят тези състояния и да станат по уверени, спокойни, да усещат лекота и свободата да бъдат себе си.  Надя използва в практиката си различни холистични подходи и методи, които подбира индивидуално според конкретните проблеми на човека. Някои от тези методи са ThetaHealing, K-Power, НЛП, различни енергийни методи и практики от Енергийната Психология, Ароматерапия като психология на емоциите, Нейрографика като арт терапия и коучинг.  

Както и коучинг сесии с Нейрографика/Есетитечески коучинг

Повече за нея може да намерите на www.nadiaradeva.com

Tickets

 • SOLAR2024

  $99.00
  Sale ended

Total

$0.00

Share this event

bottom of page