top of page

Mon, Aug 29

|

Webinars

Лятно НейроЗареждане

Registration is closed
See other events
Лятно НейроЗареждане
Лятно НейроЗареждане

Time & Location

Aug 29, 2022, 1:00 PM – 2:30 PM EDT

Webinars

About the event

Лятно Нейро Зареждане 🎨

Да се свържем и заредим  с качествата на Огнения Лъв ♌ и Земната Дева ♍. 

Ще се свържем с вътрешния си потенциал и сила, мъжката и женската енергия в нас.

💫 Сигурно сте забелязали, че следя астрологичните моменти и енергиите, които носят със себе си. 

💫 Сега можем да си направим един полезен експеримент и на порталите, когато се сменят тези два знака да използваме енергията им заедно с силата на Неврографиката.

🎨 Ще рисуваме леки и много приятни Нейро Практики.

🎨 Ще направим три срещи в зум. 

Първо ще рисуваме качествата на Лъва, след това на Девата и подарък практика – зареждане с енергия намеренията за Новолунието. Това ще е различна практика от тези, които сме рисували до сега за Новолуние и има в моя YouTube  канал ;)

♌ Де се заредим с качествата на огнения Лъв. Да ни даде енергия, сила, потенциал, благородство, лидерство. Лъвът е слънчев знак, Слънцето дава живот, топлина, светлина, съзнание, идеи, дисциплина, лъчисто величие.

♍ На втората среща, която съвпада със преминаването на зодиака от Лъв в Дева, ще се свържем с качествата на Девата, за да можем да сме организирани, подредени, грижовни, отдадени, да ни спори работата, както и да се свържем с женските качества в нас.

🎨 И последната среща, която ще бъде около Новолунието, ще направим специална практика заредена с много енергия за нашите цели, желания и намерения за следващите седмици. За това, което искаме да се случи. 

🎨 Ето че вече сме средата на Август и все още можем да се заредим и съхраним от летния огън и топлина, да се свържем с качествата на Лъва, който все още властва астрологично.

🎨 След това навлизаме в месец Септември, започва се училище, работа,  проекти и дейности,

Изискващи много енергия, организация, нова настройка.

Аз лично имам нужда от повече енергия, а вие?

От къде можем да вземем тази енергия?

И как  да се свържем с вътрешните си ресурси, които да ни помагат да се справяме успешно през натоварено ежедневие, промените, организацията и все пак да запазим баланс и леко настроение?  

Ето това ще правим на тези 3 срещи :)

Започваме този петък на 19 Август

2ра среща - 23 Август (Вторник)

3та среща - 29 Август (Понеделник)

от 20:00ч БГ време / 1pm EDT US

Енергиен обмен: 49лв. / $49

Начини за плащане:

за хора от България

превод по Българска банкова сметка

Надежда Радева

BG96UNCR70001519708400

Основание: Неврографика

Сума: 49 лв

за хората извън България

плащане онлайн с карта или ПейПал от този линк:

https://www.nadiaradeva.com/online-programs

Сума: $49

За водещата:

Надежда Радева е сертифициран Специалист и Инструктор по Неврографика и Естетически коучинг. 

Надежда Радева е също холистичен терапевт и работи с хора, които имат много натрупан стрес, безпокойство, несигурност, болезнени ситуации от миналото, страхове, вина, гняв, безпомощност, емоционални блокажи и физически неразположения. Помага им да преработят тези състояния и да станат по уверени, спокойни, да усещат лекота и свободата да бъдат себе си.

Използва в практиката си различни холистични подходи и методи, част от тях са ThetaHealing, K-Power, НЛП, различни енергийни методи и практики от Енергийната Психология, Ароматерапия и Неврографика като арт терапия и коучинг.

Повече за нея може да намерите на www.nadiaradeva.com

За метода Неврографика:

 🎨 С помощта на метода Неврографика ние можем да работим за лични успехи, освобождаване от напрежение, стрес и различни ограничения, рисуване за развиване на лични качества и потенциал

🎨 Неврографиката e нов метод, но много ефективен за изобразяваме на нашите мисли и емоции върху рисунката и преработването им в положителен ефект.

🎨 Неврографиката помага да се освобождавате от блокажи и ограничаващи вярвания, да балансирате работата на двете мозъчни кълба, да се забавлявате и същевременно да се свързвате със себе си и вътрешния си потенциал.

Tickets

  • Желания с НГ

    $29.00
    Sale ended

Total

$0.00

Share this event

bottom of page