Search
  • Nadia Radeva

ТАЙНИТЕ В ПРИВЛИЧАНЕТО НА СРОДНАТА ДУША – 1 ЧАСТ

Updated: Jan 30, 2019Всеки иска да е с подходящ партньор до себе си. Много жени търсят енергийни практики за привличане на желан партньор. Да, има такива практики, но ако в нас има определени блокажи или убеждения, енергията от практиките трудно ще се задвижи. Или ще привлечем партньор, който няма да е точно желаният от нас.


Когато искаме да привлечем някого или нещо в нашия живот е важно да си отговорим на следните въпроси: Защо още го нямам? Какво пречи да дойде това в живота ми? Готов ли съм за това/за нея/него?


„Задачата ти не е да търсиш любовта, а да потърсиш и откриеш у себе си препятствията, които си поставил на пътя й“ - Руми


Във всеки един момент от живота си ние излъчваме енергийни сигнали, които околните улавят. Това обяснява защо отчаяните човек привлича още повече отчаяние, а този, който се чувства удовлетворен, действа като магнит и привлича още по-голямо удовлетворение.

Ако искаме да имаме в живота си щастлив, страстен и силен партньор, трябва преди това трябва да генерираме същите качества у себе си.

Ето едни много важни въпроси (тест), които помагат да разберем доколко сме готови и къде все още има работа за да привлечем желания партньор.


Тест за сродната душа Отговаря се с ДА, НЕ, НЕ ЗНАМ


• Вярвате ли, че сродната ви душа съществува? • Готови ли сте да я срещнете днес, в този момент? • Ако сродната ви душа има възможност да наблюдава живота ви в момента, ще се гордее ли с това, което той/тя ще види? • Намирате ли се психологически и физически в най-добрата си форма за среща със сродната душа? • Готов ли е домът ви да приеме сродната ви душа? • Направили ли сте списък поне с 10те основни качества, които искате да притежава сродната ви душа • Проявявате ли редовно качествата, които според вас ще се харесат на сродната ви душа? • Чувствате ли се все още емоционално свързани с хора от минали връзки – или те с вас? • Приемате ли спокойно възможността никога да не срещнете сродната си душа? (Вярвате ли дълбоко в себе си, че ще живеете щастливо дори ако не срещнете този човек?)


Ако сте отговорили с „не“ дори на един от въпросите, то несъзнателно блокирате появата на сродна душа в живота си!

Обърнете внимание какви чувства, емоции и мисли ви спохождат докато четете въпросите. Ако трябва си ги запишете. Дали това са страх, съмнение, „не съм готов/а“, „ама защо трябва аз да правя нещо“, „не знам какво искам..“ ?

Това са темите, по които имате работа.


Други причини за да не можете да привлечете партньор може да са ако: - сте дали обети (в този или минал живот) за вярност към някой друг човек, кауза или Бог

- емоционално сте се блокирали след последното разочарование - не знаете какъв точно партньор искате

- не сте наясно със себе си какво точно искате да правите в живота си - има някакво външно влияние или внушение (от родители, приятели, общество), което спира вас и енергията към вас - умишлено или несъзнателно да сте си създали убеждения, които пречат и ви държат на разстояние от желания партньор и любовта в живота. Например "Любовта боли", "Винаги страдам в моите връзки", "Привличам само неподходящи партньори", "Любовта е винаги розова като по филмите и книгите" и други подобни.


Добрата новина е, че с НЛП техники и Тета Хийлинг всичко това е възможно да се преодолее и промени. Спестявате от време и затруднения от самостоятелно лутане и чудене каква ли е причината и какво е решението. С консултацията и Тета терапия се разглеждат вашите ограничаващи и негативни убеждения, страхове, не работещи модели, както и енергийно за да се установи от къде идват тези блокажи и как да се изчистят, заменят и дори внедрят нови работещи за вас програми.С пожелания за щастлив живот със сродната ви душа!

24 views
Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

e-mail: 

contact@nadiaradeva.com

Tel: +1 617 407 1574

Boston, MA

Nadia Radeva Coaching

© 2020 Nadia Radeva Coaching, all rights reserved

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com