Search
  • Nadia Radeva

РАЗДЕЛЕТЕ СЕ СЪС СТАРОТО, ЗА ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ НЕЩО НОВО И ХУБАВО!„Има ли нещо във вашия живот, което бихте променили, ако знаехте, че ще получите нещо много по-добро? Страхът, който ви кара да се държите отчаяно за старото, блокира каналите на изобилието.


Така както реката тече непрекъснато, по същия начин законът за потокът ви гарантира, че в живота няма празни пространства. Ако се разделим с нещо или някой, на тяхно място ще се появят нови хора и нови неща, въпреки че може да мине известно време докато това стане.


Естествено, ако оставите нещата да си отиват, но продължавате да излъчвате същите подсъзнателни послания, ще се върнете към старото положение. Но ако сте се освободили от дадена ниска вибрация и започнете да излъчвате по-високи вибрации, на прага ви автоматично ще се появи нещо ново и по-хубаво."

Това са думи на Даяна Купър - терапевт, лечител и духовен писател, споделя разбирането на ангелите за много от житейските въпроси, на които всеки човек търси решение.

И не само тя, но и всеки друг духовен водач, писател и енергиен терапевт следва тези принципи.


В основата на всяка емоционална / енергийна работа и терапия са подсъзнателните ни програми и действия.

И когато осъзнато работим със себе си над емоциите, подсъзнателните програми, ненужните убеждения то хубавите неща и новата по висока вибрация, и хубави неща идват сами при нас.


Казано просто: Като смениш убежденията си и мисленето си се променя реалността ти.


Но разбира се този процес не е лесен. Навика, удобството с познатото, страхът от ново и неизвестното е там и много често ни пречи да направим крачки напред.


Много хора успяват и сами да се справят, но за това е нужна много дисциплина, последователност и воля.

А може да стане и с по-плавен и подкрепящ процес.


Аз съм минала през доста промени и преходи. Проучих и използвах за себе си много различни методи, с които това да стане по-бързо и плавно. И докато намеря подходящото не винаги ми е било лесно и плавно.

Но мога да кажа, че през годините съм намерила както за себе си, така и за другите полезни и работещи методи.


С НЛП (Невро Лингвистично Програмиране) и Тета Лечение (ThetaHealing ®) много добре се работи с подсъзнателните ни програми.

С дълбочина и осъзнати резултати.


Ако сте готови да се разделите със старото за да дойде новото, по-хубавото във вашия живот и ежедневие ще се радвам да съм ви полезна с моя опит и знания и заедно да се справим с трудностите.

Може да се свържете с мен като ми напишете съобщение или чрез емейл contact@nadiaradeva.com

0 views
Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

e-mail: 

contact@nadiaradeva.com

Tel: +1 617 407 1574

Boston, MA

Nadia Radeva Coaching

© 2020 Nadia Radeva Coaching, all rights reserved

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com