Search
  • Nadia Radeva

КАКВИ ПРАКТИКИ Е ДОБРЕ ДА НАПРАВИМ ПРЕДИ НОВОЛУНИЕТО

Updated: Apr 21, 2020

Преди всяко Новолуние се наблюдава специфична и малко по „тежка“ енергия. Особено 29 лунен ден. Възможно е в тези дни да почувствате повече умора, раздразнение, лошо настроение.


В тези дни с тази енергия е добре да се наблюдава какво се случва, какви хора и събития привличаме. Възможно е да се появят големи изкушения, както и трудности и изпитания. По това ще се ориентирате как сте се справили през изминалия месец, дали сте взели правилни решения.

Не се препоръчват да се предприемат нови неща, да не се поемат отговорности, да не се вярва на красиви обещания. Всичко това ще се окаже само манипулативно изкушение и нищо няма да се реализира.


За да се освежи и неутрализира тази напрегната енергията преди Новолуние се препоръчва


почистване на пространството, в къщи, на работа, изхвърляне на стари неща и вещи.


Същото може да се направи и в емоционален план, освобождаване на нежелание чувства, емоции, неразположения. Така се подготвяте за нов лунен месец.


Практики, които може да се направят освен физическо почистване на къщата, а някои от тях и на работното място са:


  1. Да се запали свещ, която да гори поне 2 часа. С нея може да обходите мястото където живеете или работите

  2. Ако случайно не се чувствате емоционално добре и без настроение преди Новолунието, вземете запалена свещ в лявата ръка и да я подръжте малко, след това я загасете с дясната ръка, но не се духа.

  3. Да си запалите индийските димящи пръчици, сух градински чай (Sage), Palo Santo дървени пръчици и колкото повече дим, толкова по далеч стои лошото. Ако някой предпочитат тамян или да поръсят със светена вода.

  4. Във вода с нормална температура се слага едра морска сол и потапяте краката си. Може да добавите няколко капки етерично масло. Това е много ефикасен метод да се изтегли негативната енергия от тялото. Прави се за не повече от 10 мин. Докато седите във водата мислено си представяте, че всичко негативно от вас и тялото отива във водата. След това изхвърляте водата в тоалетната или ако живеете в къща най-добре някъде навън. Мислено може да благодарите на земната и водната стихия, че ще преработят негативната енергия от водата.

  5. В емоционален план, може да си напишете на лист нещата, от които искате да се освободите. Това може да са неприятни емоции, болести, неприятни случки, дори от хора.

Пише се :Освобождаваме се с лекота и по-най-добрия за мен начин от.. "

Но имайте предвид, че това, което се освободите преди Новолунието не се връща


Пожелавам ви спокойни и щастливи дни.

Ако имате въпроси винаги може да се вържете с мен

317 views0 comments